Foto Roos is een allround bedrijf dat is gespecialiseerd in alles wat met fotografie te maken heeft. Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele studiofotografie. Daarnaast bieden wij verschillende digitale fotocursussen, maken wij pasfoto's en verzorgen wij uw fotobewerkingen. Ook bieden wij een (1 uur) printservice. Ook voor het maken van een professionele bedrijfspresentatie voor in uw bedrijf op op uw website of YouTube bent u bij foto Roos aan het goede adres.
We zijn een team van mensen met veel ervaring en ieder heeft ook zijn of haar eigen specialisatie. Hierdoor kunnen wij u veel diensten aanbieden. Door jarenlange ervaring in diverse sectoren kunnen wij u producten en diensten aanbieden voor de prachtige hobby die fotografie is. Wij streven ernaar om, in overleg met u, het beste advies te geven.
Een greep uit onze mogelijkheden
  • Producten: een groot assortiment aan foto- en videocamera’s, accessoires (statieven, objectieven etc.), kalibratie apparatuur, printers etc.
  • Diensten: printservice (ook online en 1-uurservice), sensorreiniging, film en video op DVD, ruim aanbod aan cursussen, pasfoto’s, fotobewerkingen en nog veel meer.

Naast de vertrouwde (perfect afgedrukte) foto's biedt Foto Roos u ook nog andere, unieke afdrukmogelijkheden. Een geweldig album, een prachtige agenda of een fantastische kalender. U kunt uw foto ook als een kunstwerk op canvas laten afdrukken. Ook voor een prachtige 'gewone' portretfoto bent u bij foto Roos aan het goede adres. Modern, klassiek, alleen of met een grote groep. Meer weten of met eigen ogen zien wat er allemaal kan? Kom naar de winkel en vraag ons er naar.
Van je nieuwe duurzame apparatuur wil je natuurlijk jarenlang plezier hebben. Daarom vind je bij de Ringfoto speciaalzaken uitsluitend gerenommeerde foto-, video- en audiomerken. Daar komt nog bij, dat jouw fotovakman begrippen zoals service en garantie hoog in het vaandel heeft staan.

Het Ringfoto Service Totaal Plan
Alle nieuwe apparatuur, die je bij de Ringfoto specialist koopt, valt natuurlijk onder de normale leveranciersgarantie. Dat wil zeggen, dat je voor een bepaalde periode garantie geniet op eventuele fabricagefouten. Maar met het Ringfoto Service Totaal Plan heb je echter nog meer zekerheid! Want hiermee is ook beschadiging door bijvoorbeeld vallen, stoten of waterschade gedekt en bij de uitgebreide dekking is eveneens verlies, inbraak en diefstal van jouw kostbare bezit verzekerd. Bovendien wordt met het Ringfoto Service Totaal Plan de garantietermijn verlengd.

Welke apparatuur?
In principe komt alle nieuwe apparatuur voor het Ringfoto Service Totaal Plan in aanmerking. Dus niet alleen foto- en videocamera's, maar ook lenzen, flitsers, verrekijkers, projectoren, printers, audio-apparatuur, etc. Mobiele telefoons komen niet in aanmerking voor het Ringfoto Service Totaal Plan.

Diverse mogelijkheden
Bij het unieke Ringfoto Service Totaal Plan kun je kiezen uit een tweetal mogelijkheden, te weten:

1) Standaard dekking
Deze optie biedt je veel meer zekerheid dan de gewone leveranciersgarantie. Bij de standaard dekking wordt jouw apparatuur gerepareerd of vervangen, ook wanneer er sprake is van een defect of beschadiging, welke niet onder de normale garantie valt. Opzettelijke beschadiging is natuurlijk niet verzekerd. Maar raakt jouw apparaat bijvoorbeeld beschadigd door een van buiten komend onheil, dan zal jouw Ringfoto specialist zorg dragen voor perfecte reparatie of, indien herstel onverantwoord is, zelfs vervanging door een gelijkwaardig fonkelnieuw exemplaar. Dit tot maximaal het oorspronkelijke aankoopbedrag.

2) Uitgebreide dekking
Dit is de meest complete vorm van het Ringfoto Service Totaal Plan. In praktisch alle gevallen waar sprake is van een defect, beschadiging, verlies, inbraak of diefstal van jouw verzekerde apparatuur word je schadeloos gesteld. Word je, bijvoorbeeld, het slachtoffer van een zakkenroller of diefstal vanuit een hotel, dan dekt deze verzekeringsoptie de schade, waar ter wereld jij je ook bevindt! Ook diefstal vanuit jouw woning is natuurlijk verzekerd. En uiteraard is ook schade door een defect of een plotseling van buiten komend onheil gedekt. Wel is het zo, dat je natuurlijk altijd de normale voorzichtigheid in acht dient te nemen. N.B. Diefstal uit een motorrijtuig is van de verzekering uitgesloten.
Onze doelstelling is eenvoudig. Wij willen u als klant tevreden houden en u op allerlei manieren nog meer plezier geven in de fotografie.