XP-PEN Deco01 v2 veelzijdig grafisch tekentablet met stylus

€ 79,95

Prijzen incl. BTW excl. verzendkosten

Op voorraad, levertijd 1 werkdag

  • 0654913036948
XP-PEN Deco01 v2 veelzijdig grafisch tekentablet Het Deco01 v2 grafisch tekentablet van XP-PEN is...meer
Productinformatie "XP-PEN Deco01 v2 veelzijdig grafisch tekentablet met stylus"
XP-PEN Deco01 v2 veelzijdig grafisch tekentablet
Het Deco01 v2 grafisch tekentablet van XP-PEN is veelzijdig tekentablet die kunt je inzetten voor het maken van illustraties, animaties, aantekeningen of het toepassen van fotobewerkingen. De P05 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is te gebruiken met alle gangbare (teken)software. Het compacte design maakt de Deco01 v2 een praktisch tablet die met gemak in een rugzak of laptoptas past.

Het tekencanvas
Het tekencanvas van de Deco01 v2 wordt aangeven met de vier witte indicatoren en heeft een grote van ca. 25 cm bij 20 cm (10 x 6.25 inch). Met een resolutie van 5080 LPI en een minimale reactiesnelheid teken je zonder vertraging de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen. Je kunt de Deco01 v2 in een verticale of horizontale modus gebruiken en linkshandige gebruikers kunnen hem 180 graden draaien. Het canvas heeft een zekere stroefheid die overeenkomt met werkelijk papier. Bij het tekentablet krijg je een tweevingerhandschoentje zodat je hand prettig over het canvas glijdt. Het tekentablet is te gebruiken met een brede variatie (teken)software zoals Adobe Photoshop, GIMP, Pixalogic ZBrush, het gehele Office pakket en zelfs open-source programma’s zoals Blender en Krita. Dit tablet kan dus voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden.

Workflow optimaliseren in elk programma
Het Deco01 v2 tekentablet heeft acht ronde drukknoppen waarvan je de functies zelf kunt instellen. De knoppen zorgen dat je eenvoudig en snel de meest gebruikte functies van het desbetreffende (teken)programma kunt gebruiken. In de XP-PEN software van het Deco01 v2 tekentablet kun je per programma een profiel met instellingen samenstellen. Bij het wisselen van (teken)programma veranderen de functies van de knoppen mee. Omdat het tablet zowel linksom als rechtsom te gebruiken is, kunnen linkshandige gebruikers ook de knoppen gemakkelijk bedienen. De onderkant van het tekentablet is voorzien van rubberen anti-slip strips zodat het op een gladde ondergrond niet gaat schuiven.

Natuurlijke vloeiende penstreken
De P05D stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Hierdoor voelen de penbewegingen natuurlijk en nauwkeurig aan. Ook herkent de stylus een tilt van 60° van de tip zodat je zonder de instellingen te hoeven wijzigen schaduwen kunt aanbrengen en uit de losse pols kunt schetsen. Daarnaast kun je met de knop aan de zijkant van de stylus de pentip direct in een gum veranderen. De stylus werkt zonder batterij en hoeft dus niet te worden opgeladen. Hij is ergonomisch gevormd en kan zowel door rechts- als linkshandige tekenaars worden gebruikt. De elegante stylus kun je handig rechtop neerzetten met de meegeleverde penhouder. Voor extra gemak worden er 8 extra penpunten meegeleverd zodat je er altijd voldoende hebt.

Beschikbare drivers voor het Deco01 v2 tekentablet
De Deco01 v2 sluit je aan op je computer of telefoon met de USB kabel. De bijbehorende driver is eenvoudig via de XP-PEN website te downloaden en te installeren. Vervolgens zal de software het tekentablet automatisch herkennen. De instellingen zijn via de software naar eigen wens in te stellen. Er zijn drivers beschikbaar voor Windows 10/8/7 (32-64bit), MAC OS X (10.10 en hoger) en tevens voor Android 6.0 en hoger. Bij nieuwe updates van Windows of Mac anticipeert XP-Pen hierop met updates. De drivers worden met regelmaat bijgewerkt. Bij Windows is het eventueel noodzakelijk om Windows-Ink uit te schakelen. Dit kan gemakkelijk worden gedaan in het configuratiemenu. Door Android ondersteuning kun je dit tablet ook aansluiten op je Android telefoon (met USB OTG functionaliteit) om hem als beeldscherm te gebruiken.
Verdere links naar "XP-PEN Deco01 v2 veelzijdig grafisch tekentablet met stylus"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "XP-PEN Deco01 v2 veelzijdig grafisch tekentablet met stylus"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken