Cursus fotobewerking

  • ✓ Fotografie aan huis
  • ✓ Digitaal ontvangen
  • ✓ Professionele fotografen

Wil jij graag een cursus fotobewerking volgen? Dan ben je van harte welkom bij Foto Roos. Tijdens de cursus werk je met het Adobe programma Photoshop. Iedere beginner kan zich aanmelden. Als je al wat kennis hebt van dit programma, kom dan even bij ons langs of neem telefonisch contact met ons op om te zien of een cursus handig.

 

 

Contact opnemen

Volg een uitgebreide cursus fotobewerking

Tijdens de cursus fotobewerking krijg je een uitgebreid beeld van de mogelijkheden van Photoshop. Je gaat belichting en kleuren optimaliseren van foto’s. Je leert daarnaast om te gaan met lagen in het beeld en je leert achtergronden aan te passen. Dat is nog niet alles. Je leert ook uitsneden te maken in het beeld. Je gaat in je eentje of in tweetallen aan de slag om de trucjes onder de knie te krijgen. Zo worden jouw foto’s nog mooier en professioneler.

Ontdek onze uitgebreid aanbod cursussen en meer

Als je een cursus fotobewerking wilt volgen is het verstandig om met een goede camera te werken. Heb je deze nog niet? Dan kun je die bij ons verkrijgen. Daarnaast heb je een laptop met Photoshop erop nodig. Als je dit niet hebt, neem dan contact met ons op. Foto Roos biedt ook allerlei andere cursussen aan. Zo kun je een basiscursus fotografie doen of leren hoe je goede foto’s maakt met een spiegelreflex camera of een systeemcamera. Kijk op onze webshop welke cursussen we hebben of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder als je belt naar 024-3551069.

 

Bekijk ook eens

fotospeciaalzaak | compacte systeemcamera |statief voor camera

Laatst bekeken