Dias inscannen

  • ✓ Fotografie aan huis
  • ✓ Digitaal ontvangen
  • ✓ Professionele fotografen

Als je dia’s wilt inscannen, valt het aan te raden om naar Foto Roos te gaan. Er was een tijd dat foto’s met dia’s maken populair was. Het was toen ook een goede methode. Vandaag speelt echter digitalisering een steeds grotere rol, waardoor het alleen maar veel moeite kost om die hele lichtbak op te zetten. En dan moet je de dia’s nog tonen. De dia’s inscannen is dan de oplossing. Dit laat je met een gerust hart aan ons over.

 

 

Contact opnemen

Dia’s inscannen, maar wel de kleur behouden

Dia’s verkleuren in de loop der jaren. Het is een vrij fragiele manier van het bewaren van beeld. Om te voorkomen dat de dia’s nog verder achteruitgaan in kwaliteit, is het een goed idee om de dia’s te laten inscannen. Dat betekent ook dat je er weer van kunt genieten. Mogelijk liggen de dia’s nu gewoon op zolder, wat natuurlijk zonde is.

Maak kennis met de uitgebreide dienstverlening

Bij Foto Roos houden we van beeld. Of dit nu op een filmrolletje, dia of digitaal is. We doen er alles aan om jou ook van beeld te laten genieten. Wij verkopen onder andere kwaliteitscamera’somlijstingen en fotoboeken. Daarnaast kun je een pasfoto laten maken en is de digitalisering van je film of foto bij ons in goede handen. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op via 024-3551069.

 

Bekijk ook eens

pasfoto baby | pasfoto digitaal | cursus fotobewerking

 

Laatst bekeken