Fotospeciaalzaak

  • ✓ Fotografie aan huis
  • ✓ Digitaal ontvangen
  • ✓ Professionele fotografen

Foto Roos is een fotospeciaalzaak. In onze zaak vind je alles omtrent fotografie en beeld. Je kan bij ons kwalitatieve camera’s kopen, je pasfoto laten maken of online een fotoboek te laten drukken. Of liggen er oude dia’s of foto’s ergens die gedigitaliseerd moeten worden? Ook dat doen we graag voor je. Ons professionele team staat voor je klaar. Door onze persoonlijke service en liefde voor beeld gaan we altijd voor het gewenste eindresultaat.

 

 

Contact opnemen

Fotospeciaalzaak met een breed aanbod

Onze fotospeciaalzaak biedt naast een uitgebreid aanbod materiaal ook fotografiecursussen aan. Dit is een hele leuke en interactieve manier om meer te leren omtrent fotografie en beeldtaal. Je leert omgaan met de camera, bijvoorbeeld met een spiegelreflex of systeemcamera. Wij leren je om anders te kijken naar je omgeving en dit in beeld vast te leggen. Of kun je al goed fotograferen? Neem dan een cursus beeldbewerking. Zo zorg je ervoor dat je fotografie naar een volgend level wordt getild. Professionaliteit is waar wij voor staan. Zowel in onze producten als in onze service en cursussen.

Al jaren uw fotospecialist

Foto Roos is al 80 jaar te vinden in Nijmegen. Onze liefde voor beeld is nooit weggeweest en we zorgen er dagelijks voor dat andere mensen goed geholpen worden door onze persoonlijke service. Je kan producten in onze webshop kopen, maar je bent uiteraard van harte welkom in onze fotospeciaalzaak. De koffie staat voor je klaar. Of heb je geen tijd en een snelle vraag? Dan staan we je ook graag te woord als u belt naar 024-3551069.

 

Bekijk ook eens

compacte systeemcamera | statief voor camera |oude foto herstellen

 

Laatst bekeken