Bent u die enthousiaste hobbyfotograaf die meer wil halen uit zijn camera, die geïnspireerd wil worden en het fijn vindt om langdurig te worden begeleid?

Dan is de fotowerkgroep van Foto Roos precies datgene wat u zoekt!

De fotowerkgroep komt eens in de drie weken op een avond bij elkaar. Er wordt dan theorie behandeld maar vooral ook heel veel praktijk! In en met uw groep gaat u fotograferen in de studio bij Foto Roos of op locatie. Soms komen er andere vakfotografen langs om een avond in te vullen. U hoeft geen ervaring te hebben om deel te kunnen nemen aan deze werkgroep

Uiteraard krijgt u opdrachten mee naar huis zodat u tijdens de drie tussenliggende weken kunt oefenen. Het resultaat wordt samen in de groep besproken. En wat is er leuker dan uw grootste hobby delen met andere gepassioneerde fotografen? Ook kunnen er foto’s worden geplaatst op een speciaal hiervoor gemaakte fotowebsite en kunt u (opbouwend!) commentaar leveren op elkaars foto’s. Niet alleen leerzaam, maar ook zeer inspirerend. Tenslotte heeft iedereen zijn eigen kijk op een onderwerp.

Onderwerpen die in het eerste jaar aan bod komen zijn o.a.nachtfotografie, portretfotografie, fotojournalistiek, macrofotografie, kleur, zwart/wit, beweging en architectuur. Ook komt de flitstechniek aan de orde. Heeft u er na een jaar nog geen genoeg van? Dan kunt u doorstromen naar het tweede, derde en zelfs het vierde jaar!

Ieder jaar wordt in december afgesloten met een expositie. De cursisten tonen dan hun mooiste werk.

De groepen worden al jaren met veel enthousiasme en deskundigheid begeleid door:

Els Baltjes (https://www.facebook.com/baltjes/) of

Eva Beukes  (https://www.facebook.com/eva.nadine.7?fref=ts)

Woensdag 18 april 's middags start er een nieuwe werkgroep.
De nieuwe groep gaat begeleid worden door Els Baltjes, 
Telefonische informatie 024-3551069. Vraag even naar Jos Verleg of Ton Leideritz.
De kosten bedragen 299,00 euro voor een heel jaar fotowerkgroep.