Online afdrukservice

  • ✓ Fotografie aan huis
  • ✓ Digitaal ontvangen
  • ✓ Professionele fotografen

De online afdrukservice van Foto Roos is erg divers. Zo kun in onze winkel langskomen om foto’s te laten drukken met onze printer. Maar ook kun je gebruikmaken van onze online afdrukservice. Zo zijn uw foto’s in no-time afgedrukt, waarna je nog lang plezier beleeft aan jouw foto’s. Het formaat van de foto’s kies je zelf. Ben je op zoek naar iets speciaals? Denk dan eens aan het afdrukken van je foto op aluminium, plexiglas of canvas.

 

Contact opnemen

Onze online afdrukservice in Nijmegen reikt verder dan het afdrukken van foto’s

Onze online afdrukservice is meer dan alleen het afdrukken van foto’s. Zo is het ook mogelijk om je eigen fotoboek samen te stellen. Dat is natuurlijk een fantastische manier om herinneringen op te bergen. Haal het boek af en toe weer tevoorschijn om de vakantiefoto’s te bekijken. Zeker weten dat het leuke herinneringen oproept. Voor je persoonlijke fotoboek kun je langskomen in de winkel of je bestelt het album online.

Al meer dan 80 jaar ervaring

Foto Roos bestaat al meer dan 80 jaar en daar zijn we best een beetje trots op. We houden van beeld en we blijven van beeld houden. Door onze persoonlijke aanpak en vertrouwd contact hebben we al veel klanten blij gemaakt met cursussen, foto’s, omlijstingen en fototoestellen. We zijn gek op alles wat met beeld te maken heeft en we delen deze enthousiasme graag met je. Wil je gebruikmaken van de online afdrukservice? Neem dan gerust contact met ons op via 024-3551069 of kom langs in onze winkel in Nijmegen.

 

Bekijk ook eens

sensorreiniging | film digitaliseren |fotografiecursus nijmegen

Laatst bekeken