Oude foto herstellen

  • ✓ Fotografie aan huis
  • ✓ Digitaal ontvangen
  • ✓ Professionele fotografen

Een oude foto herstellen omdat deze je heel dierbaar is? Dan laat je deze herstellen door een specialist. Bij Foto Roos is elke foto in optimale staat te brengen. Wij beschikken over de middelen die nodig zijn om elke klassieke foto te herstellen. Zo geniet je weer optimaal van mooie momenten uit het verleden. Er zijn vele mogelijkheden op dit gebied. Daardoor is vrijwel elke foto in orde te maken. Bovendien zijn er nog meer voordelen aan dit werk te noemen. 

Contact opnemen

Oude foto herstellen voor een goede prijs 

 Een oude foto herstellen kan allerlei technieken vergen. De witbalans aanpassen is hier een voorbeeld van. Krasjes of plooien retoucheren is een nog beter voorbeeld. De werkzaamheden zijn allemaal in goede handen bij Foto Roos. Met als extra voordeel dat het niet veel hoeft te kosten. Voor een klein bedrag is je foto weer helemaal als nieuw te maken. Voor veel mensen is een oude foto herstellen van onbetaalbare waarde. Daarom is de verhouding tussen prijs en kwaliteit zeer gunstig. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor andere diensten, zoals de sensorreiniging van je camera. 

Bel voor de mogelijkheden 

Een oude foto herstellen is op veel manieren mogelijk. Ongeacht het soort schade of probleem dat bestaat. Laat de foto’s zien om een goede inschatting te maken. Neem daarvoor contact met ons op. Dat doe je door te bellen met 024 - 3551069 of te mailen met algemeen@fotoroos.nl. Alles wat je wilt weten word je dan direct duidelijk. Voor je het weet heb je al je foto’s weer in optimale staat in bezit. Uiteindelijk is dit het enige wat echt telt natuurlijk.

 

Bekijk ook eens

foto laten inlijsten | fotocollage op aluminium |spiegelreflexcamera beginner

Laatst bekeken