Over ons

Foto Roos, al meer dan 80 jaar dé fotospeciaalzaak van Nijmegen.

Wij zijn gek op beeld. Bewegend beeld, stilstaand beeld, digitaal of geprint, oud of nieuw het maakt niet uit.

Wij. zijn. gek. op. beeld.

 Foto’s en video’s zijn enorm waardevol. Momenten herhalen zich zelden tot nooit. En iets vastleggen, is iets bewaren. Wie wat bewaart, die heeft wat!
Wij streven er dan ook naar om fotografie en video voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen wij door middel van het organiseren van workshops, lezingen en cursussen, het geven van individuele instructie, door persoonlijk advies in de winkel en met deze website.

We willen graag een plek te creëren waar mensen hun passie voor het vastleggen van beeld kunnen delen.

Een plek waar iedereen zich vrij genoeg voelt zijn of haar vragen te stellen.

Een plek waar we fotografie en film toegankelijk maken. Het hoeft niet ingewikkeld en technisch te zijn. Tenzij dat je ding is en dan leggen we je met alle plezier alles tot in detail uit. Maar zo niet, helemaal prima! We maken het makkelijk voor je, zodat je er met zelfvertrouwen op uit kunt trekken en die mooie plaatjes kunt schieten.

Een plek waar je kunt leren over de apparatuur die er is en wat het beste bij jouw wensen aansluit, waarbij we altijd jouw budget in het oog houden.

Een plek waar we je helpen jouw oude beeldmateriaal te behouden via digitaliseren of restaureren.

Voel je vrij om eens langs te komen voor een kopje lekkere koffie. We helpen je graag met je vragen of gewoon om te kletsen over je laatste geweldige foto. En natuurlijk over die ene foto, die totaal niet werd zoals hij bedoeld was ;).

Foto Roos
Hazenkampseweg 12
6531 NJ Nijmegen

Telefoon:
024-3551069

E-mail:
algemeen@fotoroos.nl

App:
06-25066995

 

 

Laatst bekeken