Pasfoto baby

  • ✓ Fotografie aan huis
  • ✓ Digitaal ontvangen
  • ✓ Professionele fotografen

Wil je een pasfoto laten maken van je baby? Kom dan langs bij Foto Roos. Wij zijn al jaren een expert in het maken van pasfoto’s voor officiële documenten, zoals een paspoort. Een pasfoto voor jezelf en een pasfoto voor je baby, waarmee jullie samen op reis kunnen. De pasfoto’s zijn namelijk geldig in het binnen- en buitenland. Kom langs in de winkel of laat je informeren over de mogelijkheden.

 

 

Contact opnemen

Laat een pasfoto van je baby maken door een specialist

Het maken van een pasfoto van jouw baby is geen gemakkelijk taak. Ons professionele team staat klaar om de foto goed te schieten. Door onze jarenlange ervaring gaan we deze uitdaging niet uit de weg. Maak je hier niet te druk over, de regels omtrent een pasfoto voor een baby zijn iets soepeler. Vroeger mocht je een baby inschrijven bij het paspoort van de ouders. Dit mag sinds 2012 niet meer. Zorg dat je op tijd begint met het aanvragen van een paspoort en laat om deze reden ook tijdig een pasfoto van jouw baby maken.

Kom langs in onze winkel

Wil je meer informatie over het laten maken van een pasfoto van jouw baby? Of wil je een pasfoto van jezelf laten maken? Neem dan contact met ons op via 024-3551069 of kom langs in onze winkel. In onze winkel maak je ook kennis met onze andere diensten, zoals de afdrukservice en het ruime assortiment aan camera’s

 

Bekijk ook eens

pasfoto digitaal | cursus fotobewerking |fotospeciaalzaak

 

Laatst bekeken