Pasfoto digitaal

  • ✓ Fotografie aan huis
  • ✓ Digitaal ontvangen
  • ✓ Professionele fotografen

Wil je graag je pasfoto digitaal ontvangen? Bij Foto Roos maken we niet alleen je pasfoto, we kunnen je deze ook digitaal opsturen. Zo heb je deze altijd bij de hand als je hem nodig hebt. Ons professionele team staat in onze winkel voor je klaar om je pasfoto te maken en te digitaliseren.

 

 

Contact opnemen

Heb je pasfoto altijd digitaal bij de hand

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van pasfoto’s. Wij kennen de Europese en zelfs internationale regels goed als het aankomt op pasfoto’s voor officiële documenten. Door deze kennis verloopt de aanvraag van documenten soepel. Als je geen aanvraag nodig hebt, dan kun je er ook voor kiezen om je pasfoto digitaal te laten leveren. Zo kun je deze later nog een keer zelf printen of je kan hem tonen als dit nodig is. De pasfoto zal per e-mail verzonden worden, zodat je deze altijd bij de hand hebt. En dat is ideaal in het digitale tijdperk.

Ook voor camera’s en andere fotografie artikelen

Onze service reikt verder dan het maken en het digitaal versturen van jouw pasfoto. Zo kun je bij ons ook terecht voor de aanschaf van camera’s en andere artikelen. Wil je meer weten over onze service? Neem dan contact met ons op via 024-3551069 of breng een bezoek aan onze winkel.

 

Bekijk ook eens

cursus fotobewerking | fotospeciaalzaak |compacte systeemcamera

Laatst bekeken