Pasfoto maken Nijmegen

  • ✓ Fotografie aan huis
  • ✓ Digitaal ontvangen
  • ✓ Professionele fotografen

Wil je een pasfoto laten maken in Nijmegen? Kom dan langs bij Foto Roos. Wij maken pasfoto’s die geldig zijn voor alle officiële documenten, zoals je paspoort en rijbewijs. De foto’s zijn geldig in het binnen- en buitenland. Je bent van harte welkom in onze winkel in Nijmegen waar professionele fotografen voor je klaar staan om de pasfoto te maken. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan bieden we ook fotografie aan huis aan. Hiervoor is wel een verklaring van de gemeente vereist.

Contact opnemen

Snel een geschikte pasfoto laten maken in de studio in Nijmegen

Doordat wij met professioneel materiaal werken, is een pasfoto maken in Nijmegen een fluitje van een cent. Wij weten aan welke eisen een pasfoto moet voldoen en zorgen ervoor dat je een geldige pasfoto ontvangt. Je kunt kiezen voor vier of acht pasfoto’s. Het is handig om een aantal foto’s op voorraad te hebben, mocht je er plots eentje nodig hebben voor bijvoorbeeld een reisvisum.

Profiteer van de persoonlijke service

Al meer dan 80 jaar zijn wij gevestigd in Nijmegen. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door de persoonlijke service en het vertrouwde gevoel. En dat zien we keer op keer terug in onze tevreden klanten. Als je op zoek bent naar een camera of als je foto’s wilt laten ontwikkelen, kun je uitstekend bij ons terecht. Wil je een professionele pasfoto laten maken? Kom dan langs in onze winkel of neem contact op via 024-3551069.

Bekijk ook eens

online afdrukservice | sensorreiniging | film digitaliseren

Laatst bekeken