Sensorreiniging

  • ✓ Fotografie aan huis
  • ✓ Digitaal ontvangen
  • ✓ Professionele fotografen

Wanneer je met een systeem- of spiegelreflexcamera werkt, krijg je vroeg of laat last van stof op de sensor, waardoor sensorreiniging nodig is. Wanneer je vaak van lens wisselt of als je fotografeert in een stoffige omgeving wordt deze kans vergroot. Je ziet dit stof als kleine vlekjes terug in je beeld. En dat is erg zonde. Al helemaal als je hier pas achteraf achter komt. Het is raadzaam om bij stof op de lens gelijk naar Foto Roos te komen.

 

Contact opnemen

Sensorreiniging met goede aanpak

Als je twijfelt of de sensor gereinigd moet worden, kom dan langs in de winkel om dit te laten controleren. Wij reinigen met alle liefde de sensor voor je wanneer dit nodig is. Wij hanteren de volgende prijzen:

  • Voor een systeemcamera: € 43,50
  • Voor een spiegelreflex (APSC): € 56,00
  • Voor een spiegelreflex (full-frame): € 65,00

Zorg ervoor dat je accu opgeladen is, zodat we ermee aan de slag kunnen. Tijdens de sensorreiniging zullen we meer onderdelen van je camera reinigen. Dit om te voorkomen dat je weer snel last krijgt van vuiligheid of stof op de sensor. Als de sensorreiniging is voldaan, geven wij drie maanden garantie op het geleverde werk.

Voorkomen is beter dan genezen

Er komt dus vroeg of laat wat stof op de sensor. Er zijn echter wel wat dingen waar je op moet letten. Zorg ervoor dat de cameratas vanbinnen stofvrij is. Maak ook jouw camera regelmatig schoon aan de buitenkant. Zo heeft stof minder kans om binnen te dringen en de sensor aan te tasten. Kom voor sensorreiniging langs in onze winkel of neem contact met ons op door te bellen naar 024-3551069.

 

Al meer dan 80 jaar ervaring

Foto Roos bestaat al meer dan 80 jaar en daar zijn we best een beetje trots op. We houden van beeld en we blijven van beeld houden. Door onze persoonlijke aanpak en vertrouwd contact hebben we al veel klanten blij gemaakt met cursussen, foto’s, omlijstingen en fototoestellen. We zijn gek op alles wat met beeld te maken heeft en we delen deze enthousiasme graag met je. Wil je gebruikmaken van de afdrukservice? Neem dan gerust contact met ons op via 024-3551069 of kom langs in onze winkel in Nijmegen. 

 

Bekijk ook eens

film digitaliseren | fotografiecursus nijmegen |dias inscannen

Laatst bekeken